Een paar jaar geleden was er prachtige blonde cassiere. Onvergetelijk. Bloedmooi. Toen ik haar zag was het altijd flirten tot op een dag ik haar telefoonnummer kreeg. Op de dag voor 1e kerstdag dacht ik ‘laat ik haar gewoons eens ff bellen’. Zo gezegd, zo gedaan. Ik bel haar op en nodig haar uit bij mij thuis te komen. Mijn huisgenoten waren allemaal weg, dus privacy genoeg voor wat leuks. We belanden op de bank met een drankje, hapje en een horror film: Halloween. Je kent het wel, die gast met een masker en mes die iedereen om het leven brengt. Voordat ik het wist zaten we wat te friemelen en kussen. De film is afgelopen. Ik wil mijn kans slaan, maar ze stopt de boel abrupt. Ze zit me te teasen. Ze zegt:

“Hey hey, rustig aan jonge (hihi). Ik moet er nu echt vandoor gaan, volgende keer zal het leuker worden..”

De volgende avond (1e kerstdag) was ik tot laat op werk. Want ja, helaas moet ik werken met kerst. Ze belt me en vraagt of ik met haar een ritje wil maken in het dorp om kerstversiering van de buurt te zien. Een paar minuten later pikt ze me en rijden verlaten landweggetjes over. We praten, lachen en kijken naar de sterren en kerstverlichting van woningen. We parkeren naast een boerderij. Ik zat op de bijrijdersstoel en ze komt ongevraagd op mijn schoot zitten. We kussen en zitten aan elkaar. Met handen over die fantastisch ronde borsten. Ik kan haar tepels gewoon voelen. Niet zo gek, want koud was het buiten zeker.

Ze doet haar skinny jeans naar beneden. Zonder slip zie ik gelijk haar beeldschone poesje. Strak met een streepje, zoals dat hoort bij een tiener meid. Mijn lul werd kneiterhard bij het zien lekkere kutje. Ze streelt met haar handen over mijn broek vol verbazing. Ik zeg:

“21 centimeter schat!”

De geilheid is in haar zaadvragende oogjes te zien.

Ze zegt:

‘Ik wil dat je me neukt, ik wil dat je me nu keihard neemt!’

Voordat ik het weet zit ik haar te pompen. Beide geheel naakt. Haar borsten bouncen als een skippybal op en neer. Super rond en strak. Ik zal het beeld nooit meer vergeten. Mijn stijve lul verdwijnt diep in haar nauwe kutje… Onvergetelijk. Met de tijd dat we klaar waren was de autostoel volledig bevlekt van zweet, sperma en kutvocht. Paar dagen later hadden we nog een paar keer gedate, niks meer. Ik heb er nog altijd spijt van dat ik het contact verbroken had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Like