Ik was aan het rondrijden in de hoofdstraat van Amsterdam centrum en zag deze lange, mooie vrouw door de straat lopen. Ze keek me aan terwijl ik langzaam langsreed. Ik parkeerde de auto aan de kant en ze liep naar de auto toe en stapte in. We reden naar een meer op een beetje afgelegen plek vlakbij de stad en ze vertelde me onmiddellijk met een zeer sexy stem: “Ik wil met je neuken”. Ik was een beetje bang omdat ik een getrouwde man was, maar ik wilde haar echt snoeihard neuken. Ik kon die dag niets met haar doen, dat kon ik niet maken, en nam haar mee terug naar de plek waar ik haar heb opgehaald.

In het park

Later die maand zag ik haar weer en ze stapte weer in de auto en we reden deze keer naar een park bij een rivier. We stapten uit de auto en lagen op het gras naast de rivier. Het was een warme dag en we waren allebei behoorlijk heet. Voordat ik het wist ritste ze mijn broek open en trok mijn harde lul eruit. Ze begon teder over mijn pik te wrijven. Het voelde zo goed. Ik ritste haar broek open, trok hem naar beneden en ramde mijn pik bij haar naar binnen. Wij neukte tot wij allebei kwamen, op de plek waar er huizen aan de overkant van de rivier konden stonden en mensen on konden zien.

In de stad

Een paar dagen later zag ik haar opnieuw en dit keer reden wij naar een stil gebied in stad. Ik opende haar broek en gleed met mijn vingers in haar kut en masseerde haar clit voor een tijdje.
Tot plots haar gehele lichaam verstijfde en ze bijna explodeerde van haar orgasme.

Dat was een zeer opwindende tijd voor mij, als je snapt wat ik bedoel. Wij ontmoetten elkaar nog steeds vele malen, maar het neuken bij de rivieroever was één van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Geiligheid tijdens 1e kerstdag

Thu Sep 24 , 2020
Een paar jaar geleden was er prachtige blonde cassiere. Onvergetelijk. Bloedmooi. Toen ik haar zag was het altijd flirten tot op een dag ik haar […]

You May Like