Ik ben Carla. Dit is mijn sauna sexverhaal. Niets verbazingwekkend voor de sexperts onder ons. Maar wel erg geil natuurlijk 😉.

Ik was met spoed van werk vertrokken om naar de sportschool te gaan. Ik was van plan om mijn buikspieren wat meer te trainen, zodat deze beter zichtbaar en sterker worden. Ik was al in vorm maar kon echt wilde mijn spieren echt zichtbaar laten worden voor de zomer. Ik droeg een paarse sport bh en een zwarte yoga broek.

Ik gooide mijn handdoek op de grond en sprong op de crosstrainer. “Hey Carla.” Roos, mijn vriendin zie ik naast me komen staan. “Oh hey”, ik glimlachte lief naar haar terug.

Ze was doorweekt van het zweet en haar hele lichaam glinsterde.

“Zo zo, flink wezen sporten?” “Nee, ik kom net uit de sauna. Echt ontspannend,” antwoordde ze. We zwaaide even en namen spraken af volgende keer samen in de sauna te gaan na het sporten.

Sauna bezoekje

De sauna klonk voor mij niet eens als een heel slecht idee. Ik heb de hele week hard gewerkt en kon echt wel even een lekker ontspannend moment gebruiken. Na het sporten liep ik naar de sauna en keek ik naar binnen. Ik zag de vorm van een andere vrouw die daar zat, de stoom zorgde ervoor dat ik haar niet beter kon bekijken. Ik trek mijn kleren uit en stapte naar binnen met het ongemakkelijke gevoel van naaktheid voor een vreemde.

We zaten in stilte tot ik mezelf voorstelde: “Hallo, ik ben Carla,” zei ik, “Merel” zei ze, We spraken over ons leven en leerden elkaar in een korte tijd erg goed kennen. Ik kon zelfs door de stoom heen zien dat ze een heel mooi meisje was, een sexy, dunne brunette. De banken waren zoals in iedere sauna erg ongemakkelijk, dus ik wilde mijzelf omhoog duwen om mijn lichaam te verplaatsen. Terwijl ik mijzelf wil verplaatsen leg ik per ongeluk mijn hand op haar schoot.

“Oooh, het spijt me dat ik je niet wilde aanraken! Ik kan niet goed zien en ik – het was een ongeluk!”

Ze zei dat het goed was en ze maakte zelfs een opmerking over hoe zacht mijn handen waren. Ze voelde aan mijn dij en merkte mijn gladde huid op. Haar aanraking gaf me kippenvel. De opwinding verspreidde zich door mijn hele lichaam. Haar aanraking was zo ontzettend teder en toch o zo geil.

Sex in de sauna

Ik legde mijn hand op haar hand. Ik keek in haar ogen en ze leek verward. Ik pakte haar hand vast en leunde naar haar toe. Ik kuste haar op haar zachte, vochtige lippen. Ik leunde met mijn lichaam naar de hare en duwde mijn borsten tegen die van haar. De zoete smaak van haar tong proefde ik in mijn mond. Ik voelde hoe haar lichaam me aanraakte, haar handen gleden op en neer over mijn rug. Ik wilde haar me zo graag plezieren.

Ik liet mijn hand vanaf haar gezicht naar beneden glijden tot ik bij haar geile kutje kwam. Ik vroeg me af of zij al nat was of dat ze enkel nat was van al het zweten. Ik vond haar clit en wreef er met kleine cirkeltjes omheen, ze begon al snel hard te kreunen. Zij duwde haar nagels met een scherpe pijn in mijn rug en holde haar rug terwijl ze met heer haar rug naar achter leunde. Zij kreunde terwijl we nog steeds aan het zoenen waren en een wild orgasme kreeg. “Je vind het niet erg dat ik dit doe, toch?” Vroeg ik haar licht ongerust. “Nee, ga door, niet stoppen!” Moedigde ze me aan. Ik trok haar lichaam bovenop mijn lichaam en moedigde haar aan om op mijn gezicht te zitten zodat ik haar kutje kon likken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Neuken aan het water

Fri Jul 24 , 2020
Ik was aan het rondrijden in de hoofdstraat van Amsterdam centrum en zag deze lange, mooie vrouw door de straat lopen. Ze keek me aan […]

You May Like